PREGATIRE PERETE PENTRU PLACARE

Pregatire perete pentru placare.

Verificati daca este curat peretele si nu are denivelari foarte mari. Stergeti cu o perie praful de pe perete, e mai greu sa se lipeasca adezivul daca exista praf. Dupa aceea folositi o bucata de lemn pentru a vedea nivelul drept la baza peretelui. In acest fel o sa obtineti un perete placat cu caramida cu un nivel pe orizontala corect si drept. La sfarsit puteti inlatura bucata de lemn.

.

Montaj piatra decorativa pe colt

Inceput montaj piatra decorativa

Incepeti sa lipiti bucatile de caramida din colt. Cu ajutorul unei spatule puteti sa aplicati adezivul cu un strat intins uniform pe perete. Incepeti prin a lipi colturi de caramida daca exista la modelul respectiv, daca nu exista puteti incepe prin a lipi bucatile de caramida din coltul de jos.

Lipire randuri intregi

Lipire randuri de piatra decorativa

Dupa ce aplicati primul rand de piatra decorativa la baza peretelui puteti sa lasati spatiu pentru chit, rosturile se obtin cu ajutorul unor bucati mici de lemn sau bucati din plastic cumparate de la orice magazin de constructii. Dupa ce faceti primul rand treceti la al doilea si tot asa pana sus.

Verificati sa fie randurile drepte

Cu ajutorul unui poloboc asigurati-va ca o sa placati drept randurile. Chiar si dupa ce ati inceput sa placati caramida este indicat sa va uitati la perete de la distanta sau sa verificati cu polobocul daca sunt corect lipite.

Aplicare chit de rosturi

Umplere rosturi cu chit

Se poate lasa sa se intareasca adezivul de la caramida dupa care se poate aplica si chitul pentru rosturi. Chitul se poate face dupa orice culoare. Dupa care se poate aplica in rosturile dintre caramizi.

Montaj piatra decorativa, Montaj caramida aparenta oranamentala pe un perete.

Vezi cele mai noi si exclusiviste modele de piatra decorativa pe noul nostru website
CLICK AICI
close-link
Vezi cele mai noi si exclusiviste modele de piatra decorativa pe noul nostru website: stonedecostyle.ro
Vezi website
close-image