Idei de amenajare, Uncategorized

Caramida aparenta pentru baie – Inlocuieste faianta obisnuita pentru un aspect unic

caramida aparenta pentru baie

Caramida aparenta este un material de constructie care a devenit din ce in ce mai popular in ultimii ani, mai ales in amenajarile interioare. Acest material, pe langa faptul ca este extrem de rezistent si isi pastreaza aspectul de-a lungul timpului, este si extrem de versatil, fiind usor de integrat in orice tip de plan de amenajare sau spatiu. De exemplu, un spatiu destul de sensibil, in care in mod clasic se utilizeaza faianta sau alte tipuri de placi ceramice, este baia. Caramida aparenta pentru baie, prin natura procesului de fabricatie si a caracteristicilor sale, poate inlocui cu succes faianta obisnuita si adauga un aspect usor industrial amenajarii.

Beneficiile utilizarii caramizii aparente in baie

Caramida aparenta Basa Stone adauga un aspect industrial in camera de baie, creand un contrast interesant cu alte elemente moderne sau minimaliste. Aceasta este obtinuta printr-un proces tehnologic special, din care rezulta un compozit din ciment alb cu piatra, vopsit in masa si decorat manual. Nu retine apa, deci nu mucegaieste si nu erodeaza in timp; culoarea este adaugata direct in compozitie si va arata ca in prima zi peste ani si ani. Aceste caracteristici ii asigura durabilitatea si o fac perfecta pentru un mediu umed precum baia. Nu in ultimul rand, un avantaj important al caramizii aparente este faptul ca poate fi vopsita sau poate fi personalizata din fabrica pentru a se potrivi cu designul si culorile stabilite in planul de amenajare al baii. Puteti oricand sa luati legatura cu unul dintre consilierii nostri de vanzari sa ne transmiteti cererea daca aveti nevoie de un produs personalizat.

Cum sa utilizati caramida aparenta in baie?

Caramida aparenta pentru baie este un material extrem de versatil, fiind usor de integrat in orice tip de plan de amenajare sau spatiu. Montajul este facil si va puteti juca cu diferite modele si culori. Cum o puteti integra? Caramida aparenta poate fi utilizata pentru a placa un perete sau pentru a acoperi intreg spatiul. Depinde foarte mult de ce efect doriti sa obtineti si de planul pe care vi l-ati facut. O alta posibilitate ar fi sa utilizati matarialul pentru a placa si delimita zona de dus. Adauga un accent usor industrial, in acelasi timp fiind functional si rezistent la umezeala. Nu trebuie scoasa din discutie nici varianta in care vreti sa scoateti in evidenta anumite zone ale baii, cum ar fi oglinda. Caramida aparenta este perfecta pentru a pune in valoare acest spatiu, mai ales daca alegeti si niste culori contranstante.

Inlocuind faianta sau placile ceramice obisnuite cu caramida aparenta pentru baie, puteti crea un aspect unic in amenajarea baii. Va puteti juca in diferite moduri cu placile de caramida, important este sa va asigurati ca ati ales combinatia estetica si functionala care va multumeste 100%.Avem in acest sens peste 140 de modele de caramida aparenta si piatra decorativa din care puteti alege.